Har aldrig känt mig så uppgiven & förstörd

Känner mig inte på topp precis.. jag som under veckor mentalt förberett mig på en ny operation för att sedan få tillbaka livet igen & kunna leva utan smärtor, kunna äta en måltid utan att kroppen stöter upp allt jag stoppar i mig.. idag kom ett besked om att det inte blir en operation. Jag fick dock ingen förklaring till varför och vad som istället tänker göra. Aldrig förr har jag känt mig så uppgiven förtvivlad och förbannad på vården.. Ska jag behöva ha det så här för alltid? Finns det ens något ljus i mörkret ..?!

Jag undrar varje dag vart jag får orken ifrån eftersom jag i stort sätt inte får behålla någon näring.. Jag sover extremt dåligt, jag har ledsnat på det mesta & speciellt efter detta besked.. Varför ska sjukvården vara så krånglig?! När ett team av läkare är övertygade om att operation är det enda men de som utger sig för specialister säger nej..?! Vem ska jag tro på? Kommer någon kunna hjälpa mig? Hur länge orkar jag kriga ?

Jag är livrädd för en operation men jag är ännu mer rädd för min egna hälsa, hur ska ja orka vara mamma? Hur ska ja orka vara en sambo, blivande fru & vän? Hur ska jag orka jobba & vara trevlig mot kunder & kollegor? Just nu vet jag absolut ingenting mer än att allt känns förjävligt & jag känner mig totalt överkörd & övergiven av den svenska sjukvården

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

livetihornsved
livetihornsved,

Fast specialisterna är ju ändå de som kan mer i det specifika ämnet och har mer kunskaper som ligger till grund för vissa beslut.

Sen är det alltid tråkigt när man själv är inställd och hoppas på en viss behandling som sedan inte blir av.

Hoppas att du får nån ordning på dina besvär.

nouw.com/livetihornsved
eschutz
eschutz,

Dom läkarna som följt mig hela tiden, som gjort alla undersökningar bedömer ändå att det krävs en operation. Min läkare i Eksjö har tidigare jobbat med dessa specialister så ja tvivlar inte på att hans beslut om en operation är felaktig. ”Specialisterna” Har i dags läget ingen långsiktig plan för hur man ska kunna hjälpa mig, dom vill bara inte göra en operation. Dessa problem jag har efter den första operationen är specialisternas fel men de vill dem inte ta ansvar för..


nouw.com/eschutz
svullo
svullo,

Jag lider med dig! Ibland undrar jag hur det är med kunskaperna hos specialisterna, jag har råkat ut för specialister som har frågat mig vad jag tycker och om och hur länge vill du vara sjukskriven!! Jag har varit vaken under operationer som konsult åt "specialisten" som opererat mig! Jag har inte mycket förtroende för dom längre faktiskt, det har dock hänt att jag fått en riktig specialist en gång och då funkade det desto bättre, det var en äldre polsk kvinnlig läkare, jag är henne evigt tacksam 👍

nouw.com/svullo