Har aldrig känt mig så uppgiven & förstörd

Känner mig inte på topp precis.. jag som under veckor mentalt förberett mig på en ny operation för att sedan få tillbaka livet igen & kunna leva utan smärtor, kunna äta en måltid utan att kroppen stöter upp allt jag stoppar i mig.. idag kom ett besked om att det inte blir en operation. Jag fick dock ingen förklaring till varför och vad som istället tänker göra. Aldrig förr har jag känt mig så uppgiven förtvivlad och förbannad på vården.. Ska jag behöva ha det så här för alltid? Finns det ens något ljus i mörkret ..?!

Jag undrar varje dag vart jag får orken ifrån eftersom jag i stort sätt inte får behålla någon näring.. Jag sover extremt dåligt, jag har ledsnat på det mesta & speciellt efter detta besked.. Varför ska sjukvården vara så krånglig?! När ett team av läkare är övertygade om att operation är det enda men de som utger sig för specialister säger nej..?! Vem ska jag tro på? Kommer någon kunna hjälpa mig? Hur länge orkar jag kriga ?

Jag är livrädd för en operation men jag är ännu mer rädd för min egna hälsa, hur ska ja orka vara mamma? Hur ska ja orka vara en sambo, blivande fru & vän? Hur ska jag orka jobba & vara trevlig mot kunder & kollegor? Just nu vet jag absolut ingenting mer än att allt känns förjävligt & jag känner mig totalt överkörd & övergiven av den svenska sjukvården

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Senaste nytt