Han kräks när han äter

Okej jag måste få skriva av mig lite.. Som jag nämnde tidigare så är våran lilla Wille en expert på att kräkas. Det går åt väldigt många ombyten varje dag, inte tala om antalet kräkhanddukar det går åt. Senaste dagarna har han dessutom börjat kräkas när han ammar alltså han kräks med bröstet i munnen o sen fortsätter amma igen när jag torkat bort allt kräk.

Vi har ju de lilla problemet att han inte tar napp, jag tror de är där de blir fel. Han ammar mer än vad han behöver och kräks då upp när de är fullt men han har sånt tuttbehov att han måste fortsätta amma. Någon som haft en extremt tuttig bebis ? Hur har ni fått dem o ta napp? Jag har testat ALLA nappar som finns att köpa, ja de känns som så alla möjliga säkert 8 olika iallafall & ingen duger..

Han kan lixom inte vara hos mig utan att ha mitt bröst i munnen. Men han kan inte heller ligga själv. Jag känner att min stress över detta är något han märker & när han väl är lugn & jag får fem minuter över vet inte jag vart jag ska börja, ska jag äta? Ska jag gå på toa? Ska jag blogga? Ska jag städa eller ska jag bara stanna upp & andas? Hjälp mig tipsa mig, jag kräver inte att mitt barn ska klara av att ligga själv i timmar så jag kan göra allt möjligt men jag har behovet av att kunna lätta mina armar göra något annat än att amma 24/7. - Känslan av att vara en mänsklig napp gör mig galen & nej tyvärr de hjälper inte om någon annan ger flaska vi testade det idag & han kom inte till ro förens han fick bröstet och så fort ja rörde mig när han somnat så var vi tillbaka på ruta ett.

 xoxoEllen

  • Postad i: Momlife
  • Nära Söderlingsgatan -, Tranås

Gillar

Kommentarer

Erica
,
Min dotter fick ligga inne på Neo ett tag och sola pga av gulsot. Där sprutade de in sockervätska innan de tryckte in en nappoch fyllde på med några droppar i mungipan om hon spottade ut nappen!
eschutz
eschutz,
Okej! Inte så lätt dock att göra de hemma 🙈
nouw.com/eschutz
Erica Friberg
,
Kanske knepigare, men det är egentligen bara att köpa en medecinspruta och koka upp socker och vatten och låta det svalna. Men det är ju verkligen inte säkert att det funkar, alla är ju olika! De gick över till att spruta in bröstmjölk med sprutan efter något dygn ❤️
Caroline
,
Kort tungband? Skulle kunna vara en förklaring till konstant tuttande & inte vilja/kunna ta napp!

Senaste nytt