Han har blivit galen!

Godkväll 

Tisdag kväll hörrni, redan ”lillördag” imorgon skönt det för jag längtar redan efter helgen & chans till sovmorgon. Jag är som sagt ingen morgonmänniska över huvudtaget så om jag får chans en gång i veckan att dra täcket över huvudet & somna om när barnen väljer att starta dagen är underbart.

Hur som helst har jag haft en effektiv dag, följer ni mig inte på instagram kan jag verkligen tipsa er att göra det för jag har blivit väldigt duktig på att uppdatera där främst i mina storys. Ikväll har vi packat upp ett paket från IKEA med blandannat förvaring till Wiggos rum & en till lampa. Det är nämligen någon här hemma som blivit galen i lampor så nu har vi lampor överallt. Man skulle kunna tro att det är jag men så är inte fallet. Det är Viktor som blivit galen i lampor & går & tänder medan jag släcker alla lampor haha.

Just nu närmar sig klockan 21, jag har legat i sängen i en halvtimma men har så ont att jag inte kan koppla av. Att göra något annat som i detta fall skriva blogginlägg får mig att glömma den värsta smärtan för en stund. Nu är det bara två veckor kvar innan jag ska sövas & undersökas igen. Är det sjukt att längta efter en sådan sak? Dock måste jag äta strikt kost nu o två veckor, jag som redan äter lite måste utesluta mer saker för att ”rensa” tarmarna så att dom ska kunna se exakt hur läget är.

Min Willis blev nio månader idag. Stort! Han är allt annat än en liten bebis numera. Ställer sig upp klättrar, ramlar & slår sig. Inte stilla en sekund. Vilda Willisen som letar efter bus. Tack för era tips ang mitt tidigare inlägg. Han har nu två skålar med lök i sitt rum. Det stinker förjävligt men det är värt ett försök. Kanske borde jag ha ställt lök här hos mig med men men, Nattiiis!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer