Grillsäsongen 2019 har startat

-Sponsrat inlägg av Bygghemma-

Det är verkligen vår i luften & med våren kommer också grillsäsongen inte sant? Är ni grillfantaster ? Grillar ni mycket? & framförallt VAD grillar ni helst? Vår lilla familj är en grilltokig familj eller rättare sagt så lever jag tillsammans med en man som börjar påminna mer o mer om Fredde i solsidan, främst vad de gäller Fredde & hans grillar & grillberoende för exakt sån är min käre Viktor också. Men dem två är lika på fler sätt men de kan vi prata om en annan gång.

Grillar av alla dess slag, klotgrill, gasolgrill, elgrill ja alla grillar du kan tänka dig kan du hitta hos bygghemma. Vi har investerat i både nya utemöbler & en ny grill till denna säsong! Ska jag vara helt ärlig har jag själv aldrig grillat, det är alltid Viktor som står för den biten, alltså att vända på köttet. Jag tror minsann att Viktor är extra taggad på denna grillsäsongen med den nya klot grillen delux från weber, & extra taggad då vi knappt grillade något under 2018 eftersom det var eld & grillförbud större delen av sommaren. Sen så råkade jag ju vara gravid & illamående. Doften av grillat & smaken av grillat är något jag aldrig klarat av som gravid.

Vår nya grill är alltså en klotgrill från Weber, deras delux grill med gasoltändning dör bricketterna/grillkolen. Vi föredrar att ha en kolgrill & inte en gasolgrill. Fördelen med denna grill är att den tänder bricketterna/kolen med gasol vilket är så smidigt. Det blir så mycket godare med grillat från en kolgrill mot en gasolgrill. Tycker personligen inte att man får den riktiga grill smaken om man grillar med enbart gasol, men det är ju en smaksak.

Hur som helst, söker du ny grill bör du kika in hos bygghemma. Utbudet at grillar är enormt! Det finns även grillar ampassade för camping, olika rökar & mängder av grilltillbehör.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer