Godmorgon klockan fyra mitt i natten

Godmorgon

Här har ni kvällströtta familjen med morgonpigga barn. Klockan hade inte ens slagit 20:00 när både Viktor o jag låg i sängen redo för natten, vi hade nog kunnat gått o lagt oss när vi nattade barnen 18:30. Tur nog att vi är kvällströtta hela familjen eftersom barnen har en tendens att vakna väldigt tidigt. Imorse ville Wiggo starta dagen klockan FYRA! Alltså nej.. Jag stoppade om honom o så fick han ligga där inne i sin säng tills han somnade för precis när jag krupit ner igen vaknade Wille. Vad är oddsen? Varför ska dom alltid vakna tidigt & samtidigt ? Att morgonen ska starta vid 5:30 kan jag köpa men klockan 4!! Nej tack min älskade barn!

Klockan är snart sju, mitt kaffe har kallnat i vanlig ordning & det börjar bli dags för frukost åt barnen. Igår fick Wille smaka köttfärssås o spagetti, de var väl ingen vidare hitt, däremot att få leka, smaka & upptäcka med en macka med smör var en hitt. Kvällsgröten var inte heller någon hitt igår men vi kämpar på. Till er som kommenterat att Wille borde äta mycket mer & att det är mitt fel för jag är rädd att hans mage ska balla ur, jag raderar ers kommentarer direkt! Det är absolut inte synd om honom för att han är sju månader och fortfarande äter ersättning som största del, det är fullt normalt ska ni veta.

Vi hade turen att få starta dagen med en magisk himmel, så vackert!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

amanddafelicia
amanddafelicia,
August är 6,5 månad snart och vi ger enbart ersättning och bröstmjölk, pratade med BVC som sa att vi absolut INTE måste stressa med mat! Jag tycker ditt citat med Mat innan ett Är såå bra! det har lugnat mig mycket 🙈
nouw.com/amanddafelicia
eschutz
eschutz,
Exakt det är ingen idé att stressa! Jag var stressad över wiggo och hans mat när han inte ville börja äta vid 4 månader.. han ammade tills han var 8,5 månad innan han blev ett dugg intresserad av mat. Tycker att det är på tok för tidigt att börja vid 4 månader över huvudtaget. Vi låter Wille smaka nu men de är inte alls mycket som går ner men jag känner ingen stress. Barn klarar sig sååå bra på ersättning eller bröstmjölk upp till ett år!
nouw.com/eschutz
Millasmat
Millasmat,
Ingen stress du vet bäst.
nouw.com/millasmat
Saynomore
Saynomore,
Men lägg av?! Alltså killen är 7(!!) månader så vem ska lägga sig i om stress med mat? Jag har aldrig hört om någon vuxen som inte äter mat (förutom vid sjukdom som t.ex selektiv ätstörning) så varför stressa när det verkligen är så enligt rekommendation t.o.m ”food before one is just for fun”!

Min lille ammade nästan bara tills han var över 10 månader innan han ens blev intresserad av mat 🤷🏻‍♀️ Vi körde BLW och i dagsläget är han 3,5 år och äter mat som vilket annat barn som helst plus att han tar en slurk amning då och då ☺️ (hela natten inatt till och med 😂)

Så gör vi i vår familj, vad ni gör i er familj ska inte skammas eller lägga några värderingar i för det är ER familj 💖
nouw.com/saynomore
eschutz
eschutz,
Tack ❤️ Ja sju månader varför stressa? Han har dessutom haft de tufft med magen så jag vill verkligen inte stressa. Han fick plocka med lite macka o även nån pasta från vår mat igår o jag tror nog de kommer bli hans grej att få plocka själv, bli matad är ingen hitt. Sen att 90% hamnar på golvet är en annan sak.
nouw.com/eschutz
Saynomore
Saynomore,
Ja men det är helt okej, gör det i er takt. Jag förstår att du vill ta det lugnt speciellt med tanke på lille magen, det är lugnt han kommer äta mat sen 💖 Tro på dig själv och gör det som känns bäst för er! 🌸
nouw.com/saynomore
eschutz
eschutz,
Tack 😘 vi erbjuder i lagom mängd o när han känner för de äter han om inte så är de ingen stress. Han kommer hinna med att äta 😊
nouw.com/eschutz
Saynomore
Saynomore,
Absolut 😍
nouw.com/saynomore