FYNDA SKÖNHETSPRODUKTER TILL HELA FAMILJEN

-Inlägg i samarbete med Parfymdirekt -

Letar du ny parfym till dig eller någon annan i din närhet? Kanske till din älskade partner i alla hjärtans dag present? Då har jag ett grymt bra tips till dig, klicka dig in hos Parfymdirekt och fynda parfymer & andra skönhetsprodukter till otroliga priser, upp till 75% billigare priser än det rekommenderade marknadspriset. Ett stort utbud av kända varumärken så det finns något för alla. När det gäller parfymer har ni mina tre favoriter här nedan.

Mitt senaste inköp Moschino Fresh som är en guldin flaska likt en flaska för rengöringsspray men luktar alltså SÅÅÅÅ gott! Jag har fått så många komplimanger när jag haft denna på mig & fått flera vänner att köpa samma. Även Escadas & Calvin Keins parfym ni ser nedan luktar så gott!

Moschino HÄR // Escada - HÄR // Calvin Klein - HÄR

Toning HÄR // Toning HÄR

Utöver parfymer kan ni också passa på att fynda skönhetsprodukter makeup, hud & hårvård . Även detta till otroliga priser. Det finns verkligen allt! Det finns såklart produkter för hela familjen, både för kvinnor, män eller om du föredrar unisex dofter. Även produkter för de yngre. Med andra ord är Parfymdirekt den optimala sidan att handla allt inom skönhet till hela familjen. Kanske är du ute efter en snabb förändring av ditt hår? Lite mer färg i vardagen kanske skulle passa dig? Du hittar mängder av olika hårfärger, permanenta, inpackningar & toningar i olika färger.

Jag har under flera år haft en liten dröm av att ha rosa i mitt hår, har vart påväg flera gånger att testa på att tona håret rosa, inte hela håret men topparna typ. Men jag antar att jag är för feg haha. Kanske med en sån här "washout" så kanske jag skulle våga, vad tror ni ?

Kika in Parfymdirekt & fynda dina skönhetsprodukter till otroliga priser. Snabba leveranser, fraktfritt över 1000:- & du kan välja själv betalningsmetod, tryggt och säkert med faktura, eller direkt med ditt mastercard. Missa inte heller Parfymdirekts Facebooksida för fler tips & erbjudanden.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer