FYNDA DINA JULKLAPPAR

-INLÄGG I SAMARBETE MED FYNDIQ

Hur går det med julklapps shoppingen ? Är ni klara ? Om inte så kan jag tipsa er om att kika in Fyndiqs utbud av julklappar, listan kan göras lång på vad du kan hitta hos Fyndiq. Jag har själv kickat hem lite julklappar därifrån. För dig som inte vet vad Fyndiq är för sajt så ska jag fatta mig kort: Fyndiq är en samlingsplats för många olika företag, stora som små där företag själva kan lägga upp sina produkter & sälja under Fyndiq. Du kan alltså klicka hem allt möjligt från Fyndiq & sedan skickas det hem paket till dig från olika företag. Fyndiq är alltså en samligsplats / marknadsplats för enormt många olika företag, det finns nämnligen över en miljon olika företag som samlats hos Fyndiq för att göra det extra smidigt för just dig att handla allt på ett & samma ställe.

Jag som småbarnsmamma har ju en hel del leksaker att fylla ut julklapparna med & hos fyndiq hittar man massor av olika leksaker perfekta för julklappar. Något för alla, både för stora & små barn. Det bästa är att Fyndiqs priser är väldigt låga så du kan verkligen fynda dina julklappar & oavsett om det kommer skickas från flera olika företag har du alltid bara en fraktkostnad. Självklart erbjuder Fyndiq säkra betalningar med trygghet via Klarna.

Det finns såklart inte bara leksaker hos Fyndiq utan även brett utbud av mobil & elektronik tillbehör, träning & outdor produkter, heminredning, skönhet & smink & mycket mycket mer. Kika in & fynda dina julklappar idag så du med säkerhet får hem allt i tid till jul, för årets höjdpunkt är bara en vecka bort så skynda fynda på Fyndiq.

1 HÄR // 2 HÄR // 3 HÄR // 4 HÄR

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer