Frukostkalas med åldersnoja

S Ö N D A G E N D E N 27 D E C E M B E R - Sista dagen för mig som 26 år gammal, imorgon blir jag ett år äldre & det är verkligen med ångest. Åldersnojan ska vi inte tala om, den har varit påtaglig i flera år, nu skrämmer det mig hur nära 30 jag är & inte har kommit längre i livet. Självklart är jag lycklig med mitt liv som småbarnsmamma & min familj är fantastisk men jag hade föreställt mig att jag vid 25 års ålder skulle vara gift, ha barn, lyckats göra karriär & hittat mot dröm yrke. Mycket är såklart avklarat men jag är ännu inte gift & karriärs mässigt så är jag långt ifrån. Vad är ens mitt drömyrke? Vad vill jag jobba med? Borde man inte veta det när man nästan är 30 år?

Jag bjöd iallafall in familjen imorse till frukostkalas. Jag & Wiggo åkte till ett folktomt Ica för att köpa frallor & tårta. Dukade fram en buffé av frallor med härliga tillbehör & en fantastiskt god chokladtårta. Inte mig likt att inte baka allt själv men helt ärligt orkade jag inte & tog den lätta vägen. Lyckat blev det iallafall ! Imorgon när jag egentligen fyller år ska jag spendera dagen med jobb & inte alls tänka på hur gammal jag egentligen är. Låt oss stanna räkningen på 23, en rimlig ålder !

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

annaengborg
annaengborg,

Jag hade åldersnoja när jag fyllde 25 😅 kanske också för att jag va i ett stadie i livet där jag va väldigt olycklig. Sen kände jag som du, att jag bord gjort så mycket mer! Jag hade inte åstadkommit något. Jag gjorde mig av med det som gjorde mig så olycklig. Sitter här tre år senare med en sambo, en fantastisk son, ska flytta till hus och är så jäkla glad över att vara 28 😂 jag blir gladeligen ett år äldre. Lite klokare, mognare och livet är lite härligare än innan. Jag vet inte heller vad jag vill jobba med, något som jag inte tycker du behöver bestämma dig för nu! Om du har klarat av allt innan 30, vad ska du göra resterande år? 🙂 Man måste inte ha allt hugget i sten, rätt som det är så kommer du på vad det är du vill göra 😀 känn ingen stress 🥰

nouw.com/annaengborg
eschutz
eschutz,
Åh ja förstår dig! Ja hade en sån tydlig bild om vart ja vela vara i livet vid 25 års ålder o nu när ja har saker kvar tills de målet är uppnått så ger de mig ångest & åldersnoja..
nouw.com/eschutz