Fredagsstatuts - överraskningen blev succé

Barnen vaknade tidigt i vanlig ordning, det som dock inte brukar ske var att Wille nästan somnade i gröten så han sover frukostvila idag & har sovit igen sen klockan sju. Jag har passat på att fixa julklappar så nu harjag bara den svåraste personen kvar - min mamma. Tackar för att man kan handla över nätet verkligen, att gå i butiker är inte min grej längre jag får verkligen panik på allt folk & speciellt så här kring jul.

Idag ska vi kanske ta en sväng ner till Öppna förskolan, jag har inte berättat det än för Wiggo mest för att jag inte bestämt om jag orkar. Eller om vi ska stanna hemma & leka & kanske baka pepparkakshus. I natt hade Nissen ordnat med en bilbana matta & slängt ut filten vi haft på golvet åt Wille, den har bara åkt omkring & Wille bara ramlat så nu har killarna en bilmatta i pusselformat på golvet att leka med, det blev succé !

I eftermiddag ska jag också fixa en smörgåstårta då min mamma fyller imorgon & vi har bjudit hem mina föräldrar hit för att fira mamma så då ska jag bjuda på smörgåstårta. Hoppas bara att jag själv kan äta den, de senaste dagarna har jag knappt fått i mig någonting då det känns som någon hugger mig med kniv i magen när jag sväljer & äter.. Men jag är så sugen på min egna smörgåstårta så den ska bara ner även om jag lär gråta när jag äter.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer