Fredagsstatus - Blod svett & tårar

Godkväll

Äntligen är det helg & hela familjen är samlad tillsammans i ett par dagar. Vi har väl haft en lite bättre dag idag mot igår men just nu är livet rätt påfrestande, blod svett & tårar. Efter veckans alla promenader har jag fått skoskav men vad gör man inte för sina barn ? Från att vi tog morgon imorse vid 06 har Wille sovit i 1,5h uppdelat på två. Så det är framsteg men på tok för lite vila för en tremånaders bebis. Har egentligen noll koll på hur mkt de bör vila men så mycket vet jag att 1,5h är alldeles för lite. Men livet är tufft när man har ont i magen..

Just nu försöker jag natta min lille Willekille & hoppas hoppas att vi får lite sömn inatt, de tre timmar jag sov under natten som var räcker inte för att jag ska känna mig som människa.. Tänk att innan jag fick barn var jag ett VRAK om jag inte fick sova 8h ostört. Alltså en hel natts ostörd 8h sammanhängande sömn har jag inte fått på flera år.. Nu är jag glad om jag kan få sova 6h på en natt som dessutom inte är sammanhängande. Imorgon väntas mopedrally för pappan i huset & jag & killarna ska hem till mormor & morfar !

Lyckades hitta en mama & två mini tröjor från Ginas mini Me kollektion. Sååå nöjd ! Planerar & hoppas stt jag ska kunna ta några fina bilder på mig & mina små minis.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer