FREDAGSPLANER I SJUKSTUGAN

Godmorgon

Happy Fiday ! Äntligen fredag & helg om några timmar eller vad säger ni? Jag är ju förvisso "ledig" varje dag men helg är ändå speciellt när hela familjen är hemma samtidigt. Även om jag är mammaledig & "ledig" varje dag så är jag långt ifrån ledig, inte ledig på det sättet som man var förr. Jag är mamma & har ständigt ett "jobb" att ta hand om barn oavsett om jag är sjuk, frisk,trött osv barnen är prio ett 24/7.

Igår när jag hämtade hem Wiggo tyckte jag han såg så rosig ut om kinderna, men han var så pigg ändå så gjorde ingen grej av det. Efter han ätit kvällsmat - gröt så blev han såå trött & hängig. Väldigt mammig & skulle promt sitta i mammas knä fast jag ammade lillebror. Vid nattning kändes han kokhet & mycket riktigt hade han feber 38,5. Alvedon & välling sen sov han som en stock. Nu imorse vaknade jag upp till en mammig kille igen med idag 39,3 graders feber. Att han är rätt så pigg ändå är ganska otroligt. Själv är jag döende vid 38 graders feber.. Vi startar alltså helgen med att nästan hela familjen är sjuka i någon härlig influensa.. Våra planer för helgen är alltså: Att bli friska! Vad har ni för planer?

Hade gärna tagit en chokladkaka & pepsi till frukost idag, detta var min uppladdning igår innan jag skulle pallra mig till apoteket. Det behövdes, även om jag fick sjukt ont i magen efter att ha moffat i mig hela chokladkakan i ett naffs.. 

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer