Fredagsplaner

Jobbhelg stundar, en sovmorgon & lite lugn o ro hade inte suttit helt fel men just det jag har ju morgonpigga barn som ser till att mamma absolut inte får för mycket med sömn haha. Barnen tjatar nu om en andra frukost - koka gröt mamma, kan vi få oboy mamma ? Så nu kör vi på morgonens andra frukost & kanske kan jag få i mig en kopp kaffe också?

Jag har hunnit med att rensa barnens lådor med mössor vantar osv för att inventera vad som behöver köpas in till hösten & vintern. Vantar & mössor av olika slag går ju alltid åt både hemma & på dagis så det måste vi köpa hem!

Idag jobbar jag några timmar & sedan väntar Fredagsmys med tacos! Grabbarna ska till dagis en sväng & ska bli hämtade för första gången av pappa! Spännande att få åka papps jobbarbil hem från dagis. Vad har ni för fredagsplaner?

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

annaengborg
annaengborg,

Vi ska ta en promenad med Maltes moster och kusin, när vi ändå är på stan så ska jag fixa naglarna och sen så ska vi även möta upp hans mormor för lunch 😀 kvällen blir en lugn fredagkväll 🙂❤️ Hoppas ni får en bra dag! 🥰

nouw.com/annaengborg
evelinajosefines
evelinajosefines,

Gud vad god din frukost ser ut att vara! Hoppas din fredag blir super bra🥰

nouw.com/evelinajosefines