Fredagskänslan är på topp 

Efter en tidig morgon, lång dag på jobbet så kändes de sååå skönt att komma hem, dra av sig arbetskläderna & dra igång fredagsmyset. Wille plutten har hamnat i en mammig fas, så fort jag kommer hem från jobbet är han som en blodigel på mig & släpper mig inte i sikte, tror minsann att vi hamnat i någon form av separationsångestfas, lille plutten. Han gick o la sig tidigt så jag räknar med att få höra hans ljuva stämma rätt tidigt imorgonbitti. Oavsett hur tidigt det är så är det faktiskt det bästa jag vet att höra hur barnen ropar "mammmmaaaaa" med deras ljusa glada stämmor.


Imorgon har vi planerat in en grillning ute i vintervädret. Grilla hamburgare & gör våfflor över öppen eld, åhh så mys ! Hoppas bara inte det är -16 grader ute imorgon som det var imorse. Nästan alla mina städmedel hade frusit i bilen, inklusive min loka som var som en kylklamp. Jag räknade inte med denna kyla direkt & fick därför tina mina städmedel i första kundens diskho. Har ni haft en fin dag ?

Vi myser rejält denna fredag med vår egna tapas, lite smått & gott att äta & dricka. bästa av allt, chokladen & baguett med vitlöksost & vitlökssalami ack så gott ! Barnen kalasade loss på korv med bröd & salta pinnar innan dem stupade i säng. Vad har ni helst till fredagsmys?

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Vardagsarlighet
Vardagsarlighet,
Men mm vad gott !! 😍
nouw.com/vardagsarlighet