Fredagsatatus

Behöver jag ens säga att jag är trött? Det är lixom en livsstil numera. Även trött på denna trotts & utbrott. Idag har mitt tålamod varit i botten, jag har känt mig på bristningsgränsen flera gånger om. Det skriks, smälls i dörrar och kastar saker när denna lilla mini människa inte får som han vill. Jag lär bli gråhårig innan jag ens fyllt 26 år, tur att jag ska till frissan nästa vecka.

Påtal om nästa vecka så ska jag verkligen ta tag i mitt liv. Det lät kanske lite dramatiskt men jag måste ta itu med mitt sockerberoende, inget godis & onyttigheter mitt i veckan BARA på helgen. Wiggo börjar bli så stor nog att han vet exakt vad vi äter och vill ha detsamma. Han är för liten för att äta godis, läsk dvs pepsi eller cola tror han fortfarande är kaffe likaså när
Viktor dricker oboy tror han att pappa dricker kaffe men choklad kan vi inte lura honom med.

Nytt liv alltså, ett hälsosammare liv & en ny frilla. En ny garderob skulle behövas också, sommarkläder är alltid så ångestladdat. Jag har verkligen inte det självförtroendet just nu att visa mer ”hud” men jeans var så så varmt idag! Funderar på en jeanskjol, känns som de är ett typiskt ”mammaplagg”.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer