FOTOTAPETER FÖR HELA HEMMET

-Inlägg i samarbete med Bygghemma -

Vet ni vad min dröm var när jag var yngre? Att ha en fototapet ! Min syster hade en fototapet i sitt rum, typ en strand på Hawaii eller något jag minns inte exat & jag önskade mig också en fototapet men jag kom aldrig så långt. Idag finns det så sjukt många fina fototapeter & som ni vet är jag lite smågalen i tapeter & renoveringar just nu. Senaste har jag funderat på någon fototapet till lillebrors rum men jag har inte hittat exakt vad som skulle kunna passa ännu.

Hos Bygghemma finns det ett stort utbud av tapeter & såklart fototapeter av alla dess slag. Rent spontant kanske man tänker att en fototapet är som en stor bild av exempelvis ett naturmotiv som en strand men som ni ser nedan är alla tapeter jag visar under samma kategori "fototapet " alltså kan det vara lite enklare, barnmotiv eller naturmotiv som kanske är vanligast att man förknippar en fototapet med, det gjorde iallafall jag från början.

En fototapet ger rummet lite mer liv kan jag tycka men av min personliga åsikt ska inte väggen som ska tapetseras med en fototapet vara för stor. Man ska inte heller ha för mycket grejer framför tapeten & absolut inga tavlor eller liknade på den fototapeten. Överlag så kan ja tycka att en fototapet nästan räcker som det enda att pryda väggarna med i ett rum, men det beror såklart på vad det är för motiv. Skulle jag ex tapetsera en vägg med den fototapet med djuren ni ser ovan hade jag valt att ha övriga väggar helt vita & kanske inte ens något mer på dem väggarna alls just för att tapeten är "så mycket" i sig.

Tapeter & renoveringar överlag är så kul ! Jag bara längtar tills lillebror är på utsidan & vi har tid lust & ork att ta tag i våra nästa projekt - sovrummen som ska tapetseras både vårt & lillebrors. Jag tipsar er verkligen att kika in utbudet av dels fototapeter men även andra vanliga tapeter & färger hos Bygghemma för dem har verkligen så så mycket fint !

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer