Förverkliga dina drömmar

Inlägg i samarbete med Poolgiganten

Vill du njuta av sommar & sol lite till? Har du inte gett upp hoppet om sol & bad ? Ja då kanske du ska bygga pool i höst & ta del av poolgigantens pool kampanj. Vem vill inte starta dagen med ett uppfriskande dopp i poolen, ta morgonkaffet på poolkanten & njuta av livet ? Just nu pågår en pool kampanj där du får upp till 20% rabatt på pool paket hos poolgiganten. Vi själva har inga planer på pool men har flera i vår närhet som har pool & som vi såklart nyttjar. Anledningen till att vi inte vill ha en pool är så enkel att vår tomt inte är anpassad för att ha en pool.

Men är du sugen på att bygga pool, hemma eller vid stugan ja vart du nu befinner dig så kan poolgiganten hjälpa dig med den biten. De erbjuder olika slags pooler, & för smidigast kontakt skickar du in ett meddelande med ansökan om offert så blir du sedan kontaktad utav specialister på pooler så att du ska få den bästa hjälp du kan få. Denna pool kampanj med 20% rabatt på poolpaket gäller t.o.m 15/10


Det finns såklart lite att tänka på när det gäller pool, först vad är det för pool du är ute efter, en nedgrävd? eller ska den stå på mark? Swimmingpool, durapool, linerpool eller är du ute efter en betongpool? Du har en hel del att välja mellan & vad som passar er bäst. Tänk på poolens placering, vill du ha mycket sol över poolen, ska den vara uppvärmd eller inte? Ska du delvis gräva ner den samt bygga trädäck och terass runt om. Det finns som sagt mycket att tänka på men allt sådant får du såklart hjälpa av från specialister hos poolgiganten.


Hade jag haft en annan typ av trädgård & tomt hade jag gärna kunnat tänka mig en pool, inte för att jag är en människa som älskar att bada men hade kunnat tänka mig en pool för barnens skull & hallå ett svalkande dopp en het Juli dag ? Vem tackar nej till det ? Ellet flyta runt på en madrass i poolen med en härlig drink, åh nu längtar jag till nästa sommar! Det jag däremot hade velat ha i min pool är motor som gör att man får motstånd & kan simma. Det krävs inte så överdrivet stor trädgård & pool för att kunna nyttja poolen till motion, Tänk så skönt & starta dagen med motionssim & sedan en härligt god frukost på terassen runt poolen, alltså nyp mig i armen vilken dröm ! Så har jag nu fått dig på andra tankar & vill skaffa pool, tveka inte. Kontakta poolgiganten redan idag & boka in möte för att förverkliga dina pooldrömmar.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer