Förträngt min födelsedag

Idag är jag extremt trött, på riktigt extremt brutalt trött. Det märks hur min kropp går på minimalt med energi från mat. Igår hade jag ett mental break down efter sjukhusbesöket. Det tär så mycket på mig att må dåligt, jag orkar lixom inte må dåligt hela tiden, ständigt ha ont, inte kunna äta när allt jag vill är att äta & må bra. Att behöva vänta ytterligare veckor innan någon lösning känns som en evighet..


Jag har mitt i allt detta blivit så glömsk, ja har "glömt bort" min födelsedag nästa vecka, eller så kanske jag bara har förträngt den. Jag glömmer allt annat också, tidigare idag gick jag ner på stan men kom inte ihåg vad jag skulle göra där. Jag visste att jag hade ett par ärenden men vad kom jag först på när jag var hemma igen, typiskt.

I eftermiddags hämtade jag hem en sprallig kille som gått på jullov, ja dem hade firat jul på dagis med dans kring granen, besök va tomten & ett julbord på det. Här hemma hade Nisse lämnat ett paket med pyssel så nu har vi pysslat en egen Nisse som står utanför Nissedörren.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

ElisabethEdberg
ElisabethEdberg,
Men gud va jobbigt! hoppas att du verkligen snart blir bra & kan leva på riktigt nu!♥️
nouw.com/elisabethedberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229