FÖRSTA PROMENADEN, SOCIALEN, & SÖMBRIST

Idag har vi tagit oss ut på den första promenaden med barnvagnen då vi hade tid hos Socialen för att skriva på faderskapspappren. Wiggo var en stund hos mormor o busade istället för att följa med oss, lugnast så för alla.
Det kändes ganska sjukt att gå en promenad utan en gigantisk mage & rätt sjukt att dra barnvagn med liggdel också. Det känns dock rätt så rejält i hela kroppen, det värker lite överallt mer eller mindre men det kanske inte är så lustigt ändå.

Efter vår promenad & besök på socialen startade vi fredagsmyset här hemma. Film & mys i soffan. Storebror höll lillebror i handen o vi mös alla tre medans pappan var iväg en sväng. Jag är så lyckligt lottad att få ha såna fina killar i mitt liv <3

Lillebror & jag tog oss sedan en vila i sängen efter lunchen. Vi hade en kämpig natt då han bara ville amma & ha närhet inte alls sova & det gick inte alls att få honom att ligga själv i sin säng så det slutade med att jag fick sitta upp i sängen för att amma & låta honom sova på mitt bröst. Klockan var nästan 04 när jag lyckades somna så att jag är helt slut kanske inte är så konstigt. Sömnbrist delux & en kropp som värker överallt , minns inte att jag kände mig så här när Wiggo var nyfödd..

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer