FÖRSTA PROMENADEN & EN EXTRA KONTROLL

Vart tog den här dagen vägen ? På riktigt denna dag har gått sjukt fort ! Det är redan kväll på något lustigt vis, men vi har haft en del att göra idag även om vi mest vart hemma. För det första fick vi sova inatt, jag fick till & med väcka William inatt för att amma då han sovit i fem timmar & han ska äta var tredje timma. Vart helt paff när jag vaknade till & han fortfarande sov, men ack så skönt med sömn.

I förmiddags tog vi oss en liten promenad hela familjen för att testa ståbrädan till Wiggo & hämta ett paket från Apotea. Wiggo älskade att åka vagn på brädan han satt där så tyst & nöjd nästan så att han somnade en stund. Väl hemma lagade jag lunch pannbiffar, sås & potatis till familjen. William & pappa vilade en stund i sängen så lekte jag & Wiggo på Wiggos rum innan vi tog emot ett bud med en matta.

William & jag har även vart ute på en till promenad då vi gick fram på stan till BVC för en extra viktkontroll som barnläkaren ordinerade efter återbesöket på BB. Tur nog hade han inte gått ner i vikt utan börjat gå upp igen mot sin födelsevikt, så skönt. Just nu är amningen lite strulig, så de var skönt att se att han gått upp lite iallafall.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer