Försäkringskassan nekar min sjukskrivning

Just nu känner jag mig så uppgiven, osäker och frustrerad. Förra Torsdagen fick jag läkarintyg på att vara sjukskriven i två veckor. Det har alltså nu imorgon gått två veckor & i eftermiddags 15:59 får jag meddelande om att försäkringskassan nekar min sjukskrivning?! Jag ringer upp direkt varpå dom slutat kl 16 för dagen. På riktigt?! Vad kan dom neka ? VARFÖR ?!

Jag har läkarintyg & Viktor är hemma..? Jag tänker såklart ringa direkt imorgonbitti och ifrågasätta deras beslut. Jag är så less på försäkringskassan alltid ska dem strula. När jag var gravid med Wiggo & blev sjukskriven slutade dem betala ut sjukpenning & deras förklaring var ”ja vi tänkte att barnet kanske hade fötts för tidigt” ?! Hallå ? Jag orkar inte hålla på o bråka ! Snälla.. Det är inte så att jag låssas att jag är sjuk, att jag är stressad från topp till tå & har flera magsår bara för att de skulle vara kul..

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Jennifer
,
Suck... Fattar inte hur dom jobbar på det där stället. Jag har varit sjukskriven i månader, hunnit avverka 5 st sjukintyg och fortfarande inte hört ett ord om det ens är godkänt. Inga pengar på 3 månader och blir jag nekad vettefan vad jag gör... Avlider?! Handläggningstid på 30 dagar in my ass!
eschutz
eschutz,
Helt stört ju! Förstår inte heller varför dom delar upp utbetalningar.. jag fick nu idag utbetalt för dem dagar dem godkände först.. ja vill ha allt som vanligt den 27e inte utspritt över hela månaden.. Hoppas det löser sig för dig!
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Fy så frustrerande! Hade blivit tokig på dem! Hoppas de inser sitt misstag i morgon. <3
nouw.com/mammashus
eschutz
eschutz,
Verkligen ! Men nu är det löst tur nog 😊 <3
nouw.com/eschutz
aaphoto
aaphoto,
Har med strul med försäkeingskassan pga sjukskrivning. Man mår redan dåligt och så ska man behöva oroa sig och hålla på att tjata med dem. Man orkar ju inte till slyt 😭😭😭
nouw.com/aaphoto
eschutz
eschutz,
Exakt men det är löst nu som tur är !
nouw.com/eschutz
Jeenyrosen
Jeenyrosen,
Amen va?! Är sjukt rädd att bli sjukskriven pga mitt mående och ser inte framemot en brottningsmatch med fk.. lycka till!!
nouw.com/jeenyrosen
eschutz
eschutz,
Det är så frustrenade att man alltid ska få kämpa för sin rätt..
nouw.com/eschutz