Förnya dina väggar 

-I betalt samarbete med Lassesiryd

Är det kanske dags att förnya lite där hemma? Har du tröttnat på kritvita väggar eller har dina väggar blivit extra färgglada från barnens kritor? Det har hänt hemma hos oss iallafall barnen har gått loss med kritor lite här & där & jag är så sugen på att göra om i de rum som vi inte har fixat iordning. Vi flyttade in i vårt hus för lite mer än tre år sedan & har successivt tagit rum för rum. Det som kvarstår är hallen & tv rummet. Vårt tv rum är idag helt vitt vilket jag egentligen älskar men jag skulle vilja få det lite mysigare & har fantiserat om en greige nyans på väggarna. Lika så i hallen har vi vit panel & en vit tapet med mönster. Ni som känner mig vet att mönster inte är min grej.


Sedan 1896 har Lasses i Ryd arbetat med alla möjliga typer av färg & tapeter från hela världen, man skulle verkligen kunna säga att dem är experter på tapeter & färg. Lasses i Ryd ligger som ni förstår i Småland men du behöver inte ta dig till Smålands härliga miljöer för att handla från detta breda sortiment av färg & tapeter, nej för dem finns även online där du kan hitta färg & tapter från Lasses i Ryd. På hemsidan kan du scrolla igenom ett brett utbud av olika kulörer i färg & tapeter. Du hittar allt från inomhusfärg, tapeter, kakel, klinker, golv & inredning hos Lasses, snacka om brett sortiment & ett fantastiskt utbud av produkter med högsta kvalitet. Det finns bland annat min favorit färg här, Jotuns kalk färger i alla olika kulörer, jag målade förra sommaren en fondvägg med grå kalkfärg som jag bara älskar ! Skulle som sagt vilja göra en fondvägg i tv rummet i en grå beige nyans också det hade gjort hela rummet så mysigt ! Jag har målat om i alla sovrum hemma med vanlig väggfärg men att måla med kalkfärg var verkligen extra roligt, det är ju meningen att det inte ska vara perfekt, man målar alltså kors o tvärs med penseln & det skapas en otroligt vacker vägg med rustik känsla & det påminner om en betongvägg. Jag har målat med nyansen grå skiffer. Jotuns kalkfärger finns även i samma nyanser men som vanlig väggfärg så du kan använda samma nyans på alla väggar i ett rum men bara tex göra en vägg i kalk nyans.

Kort o gott ska du göra om hemma, måla väggar, tapetsera eller vad du nu tänker dig, klicka dig in till Lasse & utforska deras breda sortiment, du kommer garanterat hitta något som faller dig i smaken. Jag har hittat en hel del som jag mer än gärna hade klickat hem för att göra om här hemma. Det är alltid fri frakt när du handlar över 800:- & vet du inte riktigt vad du vill ha så kan du enkelt beställa hem kataloger & färgprover så du enkelt kan fundera hemma & pröva dig fram till rätta nyanser.

Här ser ni min fantastiska kalkvägg i nyansen grå skiffer. Den gjorde rummet så mysigt & lyfte fram vår fantastiska öppna spis ännu mer.

 xoxoEllen

Gillar