FÖRLOSSNINGEN NÄRMAR SIG!

Barnmorskebesök v38 

Ett näst sista besök hos barnmorskan denna graviditet. På Tisdag väntar sista gången jag träffar min barnmorska innan lillebror finns med oss på utsidan. Det närmar sig förlossning även om det känns enormt långt borta just nu. Jag har egentligen inte BF förens om 18 dagar men som jag nämnt har jag en planerad igångsättning innan BF så vida det inte är fullt på förlossningen den dagen vill säga så blir jag igångsatt den dagen vi fått tid. Jag tror inte jag nämnt exakt dag bara att det är innan BF & helt ärligt vill jag nog hålla på det exakta datumet ett tag till. Våra närmaste vet om det men för "allmänheten" är det inte offentligt. Men jag kan säga er att det närmar sig, nästan nere på ensiffrigt!

Åter till dagens besök som jag hade såna blandade känslor för. Precis som jag misstänkte var det "för tidigt" för en hinnsvepning idag jag måste gå 38 fulla veckor men på Tisdag om inget händer innan det blir det en hinnsvepning. Lillebror mår annars prima där inne i magen. BM gjorde ett extra ultraljud för att säkerhetsställa att han ligger rätt vilket han gör, jag fick se det lilla hjärtat ticka & fick även se att han viftade på tårna. Fick höra hans hjärtslag & mitt SF mått hade ökat från 33 till 34 på en vecka så jag följer min egna kurva perfekt.

Viktmässigt från min sida så har jag från inskrivningsvikt gått upp 6kg men då hade jag ju redan gått ned i vikt så kollar man på vikten jag hade innan jag blev gravid har jag under 38 veckor gått upp ett kilo. Jämför man mot vad jag vägde med Wiggo när jag skrevs in på förlossningen i v36+4 så vägde jag 18 kg mer än vad jag gör idag. Att komma tillbaka i "min rätta form" kommer nog inte bli några problem denna gång.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

carolineanette
carolineanette,
Så fin mage 😍😍
nouw.com/carolineanette
eschutz
eschutz,
JuliaElisabeth
JuliaElisabeth,
Men va gulligt att han låg och vifta på tårna! Håller tummarna att hon kan göra en svepning nästa gång 💕
nouw.com/juliaelisabeth
eschutz
eschutz,
Ja faktiskt ! 🙈😇 hon skulle göra allt hon kunde för en svepning ! Så vi hoppas på de
nouw.com/eschutz