FÖRLOSSNINGEN NÄRMAR SIG - LÄGES UPPDATERING!

Vecka 38 äntligen är denna vecka förbi ! En tung vecka både psykiskt o fysiskt. Nu räknar vi verkligen ner dagarna , det kan hända närsomhelst men jag kan avslöja att vi är nere på ensiffrigt alltså inte alls många dagar kvar tills jag oavsett kommer ha min lilla bebis på utsidan även om det i min gravidhjärna är långt borta ännu men det är fullt förståeligt med mitt mående.

Illamåendet har varit hemskt denna vecka. Verkligen hemskt.. Att jag inte får ta de tabletter jag tidigare tagit som fått mig att bli lite människa gör inte saken bättre. Man kan tycka att ja borde vara ”van” vid illamåendet i detta läge men tyvärr man vänjer sig inte helt trotts att det vart så här i månader dag in & dag ut.

Magen har exploderat! På riktigt den är så så stor! Vinterjackan börjar bli för liten. Tur nog är de inte lång tid kvar så det får funka sista tiden för inte lägger jag pengar på en ny vinterjacka som ska passa en gravidmage nu. Magen är tung, öm & spänd mest hela tiden..

Känningar att något skulle vara på gång, nja både ja & nej. Jag har ändå försökt släppa det lite & inte gå på helspänn & känna efter hela tiden. Det händer väl när de händer helt enkelt. Sammandragningar varvat med förvärkar & tryck nedåt har jag såklart dagligen men det händer inte mycket mer än så.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer