FÖREVIGA ALLA FINA STUNDER

-Inlägget är i samarbete med Smartphoto -

Som ni minns har jag varit på två gravidfotogarferingar & där med fått massa fina bilder. Jag vill såklart samla alla dessa bilder som ett minne för mig själv. Jag har valt att framkalla alla foton för att sedan sätta in i album. Något man kanske inte annars gör är ju att sitta & kolla på kort som "förr" i tiden ur ett hederligt fotoalbum.

Från början var min tanke att göra en fotobok med alla foton vilket Smartphoto har flera olika varianter av. Perfekt att kunna utforma sin egna personliga bok med olika minnen allt från vardag till speciella tillfällen. Jag har flertalet gånger funderat på att samla ihop olika bilder från Wiggos första år och göra en fotobok, det skulle vara kul att ha en för varje år. Kanske är det något jag ska börja med nu när lillebror kommer, en fotobok med blandade bilder för varje år.

Just nu erbjuder Smartphoto 25% rabatt på både almanackor, fotoböcker & canvas 

Utöver vanliga framkallningar av foton & fotoböcker erbjuder smartphoto även andra produkter med dina egna foton. Till Julklapp gav vi bort två almanackor med foton på Wiggo en till hans mormor & morfar & en till hans farmor & farfar. Den traditionen startade vi julen 2017 & det känns som om det kan bli en långsiktig tradition med bilder på barnen. Du kan även framkalla förstoringar av dina favoritfoton och även välja att få dem på en canvas som en tavla helt enkelt. Etiketter, inbjudningar & tackkort, listan kan göras lång på vad som smartphoto erbjuder, det finns något som passar alla, & till alla tillfällen helt enkelt.

Såklart erbjuds det nöjdkundgaranti, rätt snabba leveranser, säkra frakter där dina produkter inte skadas på vägen hem till dig & du kan enkelt betala med klarna. Så har du massa fina minnen i form av foton i telefonen, eller i datorn som bara ligger där passa på att framkalla & skapa dina personliga produkter för speciella minnen. Det är alltid kul att ha i framtiden. Vanliga foton finns alltid kvar men vad som händer med det digitala vet man aldrig.


 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Lisastrid
Lisastrid,
Sååååå fina bilder 😍
nouw.com/lisastrid
Johannna
Johannna,
Åh vad fina bilder och bra tips ❤️
nouw.com/johannna