Förberedelsernas dag

Soliga härliga Söndag! Vad har ni för er idag? Själv försöker jag förbereda allt jag kan, packa väskan till sjukhuset, sortera all tvätt, plocka iordning här hemma & förbereda allt jag kan så att allt ska flyta på enkelt för Viktor & grabbarna här hemma. Jag är extremt nervös & orolig inför vad som väntas & jag är mentalt inte redo.

.

Jag känner verkligen en ENORM inre stress idag vilket är väldigt påfrestande. Jag känner hur jag själv utstrålar stress från varenda liten del av min kropp men jag kan inte lugna ner mig, det kryper i hela mig, all oro & nervositet. Även att jag har väntat på detta i evigheternas evighet så är allt som komma skall så enormt skrämmande & främmande. Rädslan för hur jag kommer må när jag vaknar upp efter operationen. Jag läser igenom all information jag fått, om diverse slangar & apparater som kommer vara kopplade till mig efter operationen, att inte veta hur jag kommer må, det skrämmer mig.

Att jag även att på något vis ska kunna koppla bort & lämna över allt ansvar för en fungerande vardag till Viktor. Såklart litar jag på honom men det känns så främmande att det inte längre är jag som ska rodda familjens vardag, att det är han som kommer få hämta & lämna på dagis, att de är han som kommer få bära ner all tvätt till tvättstugan, ja bara en sån simpel grej kommer jag inte kunna göra själv på flera veckor, ni hör det är så mycket som snurrar i mitt huvud just nu att jag knappt ens vet vad jag skriver här till er.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Saynomore
Saynomore,
Åh är det ÄNTLIGEN dags? 😍 Stort lycka till, nu ska du äntligen få må bra 💜
nouw.com/saynomore