Föräldrars beteende i lekpark

Kan vi snälla prata om hur illa vuxna personer, föräldrar ofta beter sig i en lekpark.

1. Du går till en lekpark MED ditt barn. Det är du som ansvarar för ditt barn..
2. Återigen är du i en lekpark med ditt barn inte med din telefon.. ägna tid åt barnet.
3. Var uppmärksam på ditt och andras barn, så inga onödiga händelser uppstår.

Jag har varit med om att föräldrar sitter med ryggarna mot sina barn. Har noll koll på hur dem beter sig mot andra barn, om dem skadar sig, eller är elaka mot de andra som leker där med. I Måndags kom en pojke fram mot vagnen som Wille låg i, han slog mot vagnen varpå jag direkt röt ifrån. Pojkens mamma satt med ryggen mot själva lekparken och hade ingen koll på vad som hennes son gjorde..

Idag lekte Wiggo i ett tåg varpå det kommer fram tre barn o hoppar upp i tåget o försöker köra bort Wiggo. Wiggo puttar lite tillbaka när del försöker tränga sig fram till tågets ratt som Wiggo står vid. Wiggo blir då superledsen o börjar gråta så jag lyfter ner honom o försöker trösta då skriker de andra barnen att ”den killen är dum” & pekar mot Wiggo.

Varför går man till en lekpark med sina barn? Jo för att dem ska få. LEKA men inte bete sig hur som helst, det är ditt ansvar som vuxen oavsett vart ni befinner er..
vi hittade en annan lekpark där Wiggo kunde leka utan att bli bortkörd.. Jag kan ta kort på mitt barn men i lekparken är mitt fokus på mina barn & ingen annan stans.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Jeenyrosen
Jeenyrosen,
Håller med dig! Sll
nouw.com/jeenyrosen
Jeenyrosen
Jeenyrosen,
Håller med dig totalt! Det är de värsta jag vet, ”barn måste få va barn” - ja men man måste bete sig.
nouw.com/jeenyrosen
eschutz
eschutz,
Ja men eller hur! man kan lixom inte gå till en lekpark o släppa allt bara för o ”rasta” sina barn man är fortfarande förälder med ansvar och måste ha koll på sitt barn. dricka kaffe o pilla på telefonen kan man göra någon annan stans..
nouw.com/eschutz
Sofie
,
Håller sååå med!
Vi är på lekparker många ggr per vecka. Oftast ensamma, men majoriteten av de gånger andra barn är där så kmr barn fram å vill prata/leka med oss. Å visst det är bara roligt om sonen kan leka med andra barn. Men jag är inte där för underhålla andras barn. Sååå många ggr föräldern sitter långt bort å barnen ex sitter i sandlådan med mig å verkligen pratar massor. Då undrar man om föräldrarna inte pratar med sina barn hemma? Blir sån skillnad med när jag leker med min son som int ens är tre å de kmr typ en 6 åring å sla vara med på allt vi gör..
Även varit med om barn som puttas säger fula saker.. Å föräldrar har NOLL koll...
eschutz
eschutz,
Ja men typ! Ja tror dock att många går till lekparker lekland osv bara för att få ”rasta” sina barn o släpper lite för mycket när den väl kommer dit typ som ”lek ni så får jag tid för mig själv” men egentid är inget man ska ta sig friheten till när man är ute bland det offentliga med sina barn !!
nouw.com/eschutz