Födelseposter

-Inlägg i samarbete med Text&Art-

Jag har äntligen fått upp två fina posters ritade i skala 1:1 av mina små killar när dem var nyfödda. Såå fint! Det gjorde verkligen vårt vardagsrum/matsal komplett. Jag har lite haft som en ”dröm” att få ha mina barns födelseposters brevid varandra här hemma för att alltid ha ett minne om hur små dem var när de föddes. Här ser man skillnaden på dem att Wiggo var mycket mindre än Wille. Nu såg dem ju inte exakt ut så här när de föddes men längden är densamma 46 cm & 51 cm.

Dessa posters kommer från Text & Art & du kan välja mellan tre olika motiv av födelseposters hur dem är målade men alla i skala 1:1. Du skriver enkelt in barnets födelsevikt, längd, datum & tid på hemsidan & sedan får du hem en födelseposter på posten, du kan även välja att köpa till ram. Med min kod ellenschutz får du 15% rabatt på dessa födelseposters men även på alla andra posters för dem har fler fina att välja mellan! Vi har exempelvis en poster i sovrummet med de årtal vi är födda 1993 - vad som hände det året. Kika in dem också!

Koden ellenschutz ger er 15% rabatt på alla poster t.o.m den 6/5-19 (gäller ej på ramar)

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

emsjoberg
emsjoberg,
Åh så fint! Något jag verkligen måste införskaffa sen när min lilla kommer till världen. Har precis gått ut med min graviditet 🥰
nouw.com/emsjoberg