Finner inga ord för denna dag

Äntligen kväll, denna dag vill jag helst glömma. Om våra dagar innan vart fyllda av trotts & gnälliga barn med grädde på moset lite magsår & migrän så är det inget mot denna dag. Mer än så tänker jag inte säga, dagen har vart minst sagt tuff & att jag hade ett inbokat besök hos psykologen kunde inte heller komma mer lägligt.

Påtal om något helt annat behöver jag tips på bra nattlampor som lyser upp lite lagom, som lyser hela natten & som inte går på batteri. Vi har en mycket mörkrädd treåring & en 9 månaders som vi behöver nattlampor till. Vi har såna som lyser i 10 minuter & sen släcks som är riktigt bra men senaste veckan har Wiggo inte vågat somna om inte lampan vart tänd & vi behöver en lampa som lyser lagom inne hos Wille som vi springer hos X-antal gånger om natten. Har ni tips tar vi tacksamt emot !

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Anonym
,
Ångrar du att du skaffat barn eller ? Det känns som så för allt du gör är att klaga..
eschutz
eschutz,
Verkligen INTE!! Hemskt att du ens frågar ! Jag älskar mina barn & gör ALLT för dem det som kanske låter som jag "klagar" nu är för att vi befinner oss i en tuff period & mitt mående inte är på topp. Har du missat så har jag ständig migrän & smärta från flera magsår. Sömnbrist, & jag får i mig minimalt med mat för att jag just har så ont. Man får inte mycket energi då till att kampas med en trotsig treåring eller en bebis som är
nouw.com/eschutz
Evelina
,
Vi har en från Ikea, ett spöke typ. Man kan ändra färg på den och den sitter i med en kontakt i väggen om man vill. 😄
eschutz
eschutz,
Tack för tipset, dock är Wiggo rädd för spöken så en lampa som ett spöke kanske inte är de bästa 🙈
nouw.com/eschutz