FIKA PÅ STAN

Jag hittade en värktablett i mina gömmor här hemma som jag svepte med min köpp kaffe imorse. När de båda kickade in roddade jag ihop mina små kiddos & drog med dem i vagnen ner på stan. Jag är den som inte kan sitta på arslet när jag har ont i ryggen, jag måste röra på mig. Vi svängde in på Wiggos favorit affär ”den gröna affären” dvs Coop för att köpa lite fika.

Frukt vad min spontana tanke men vi kom ut med ett kilo päron & bullar.. Ni kan ju själva gissa vad Wiggo var mest sugen på? Vi tog vårt fika & slog oss ner i en park. Mummsade o hade oss, såg en o annan rolig grävmaskin , bärgningsbil & ambulans till Wiggos lycka innan Emelie & Lincoln dök upp & vi tog en prommis tillsammans.


Väl hemma var jag helt slut, svettig & med skoskav återigen för att jag aldrig lär mig att man inte ska gå långpromenad i 25+ i converse. Jag tänker att någon gång borde jag lära mig? Det är nog tredje gången detta år som jag gör samma tabbe. Eftermiddagen rullade på, Wille vilade - jag solade.

Vi tog en promenad till med sittdelspremiär & avslutade med att jag blev fast på altanen då min rygg smällde till igen. Ringde hem Viktor  som kom hem & tog över hushållssysslor så som disk & matlagning. Han bjöd på hamburgare & de mina vänner satt fint! Båda barnen sover så sött så jag ska sluta mina ögon & joina John blund. Man vet aldrig när barnen vaknar igen, de är det som är spänningen med att vara mamma - barn kan vakna när som helst, jag vet aldrig om jag får sova fem minuter eller fem timmar. Haha Natti natti!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Daniellav
Daniellav,
Låter som ni haft en helt underbar dag i det varma vädret!!
nouw.com/daniellav