Fem sanningar om mig

Jag är besatt av att fynda mat! Att fynda mat i affären på extrapris & kampanjvaror är lite av min sport men jag är också besatt av att dagligen kolla in matsmart.se för att se vad man kan fynda där! Vi beställer från matsmart nästan varje månad & älskar hela konceptet med att fynda & rädda mat!


Jag sover som bäst med en kudde över huvudet. Det blir så härligt tyst då, varmt & skönt. Testa de är verkligen skönt med en kudde över huvudet.


När vi ändra pratar kuddar & sömn måste jag erkänna att jag blivit den typen som sover med EN KUDDE under huvudet.. Helt galet! Innan Wille föddes kunde jag inte förstå hur människor kunde sova med en huvudkudde? Vad är de ens för människor? & nu är jag en sådan människa. Kan dessutom komma på mig själv med att sova helt utan kudde under huvudet?! Vad har hänt med mig?


Jag är superdålig på geografi, heter det ens så? Jag kan inte ens Sveriges alla landskap & världskartan ska vi inte prata om. Aldrig något som lockat mig, kanske för jag är en person som inte gillar att resa?


Lika dålig som jag är på geografi är jag på att veta namn på olika kändisar/skådespelare. Det är inget intresse som lockar mig alls. Kanske till viss del hör till allmänbildning precis som med geografi, men det är inget jag lagt energi på att lära mig. Så fråga mig aldrig om någon specifik skådespelare eller kändis för med största sannolikhet kommer jag inte ha en aning om vad du pratar om.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

ssandraaf
ssandraaf,
Vilket roligt inlägg 😊 jag är också sämst på geografi haha
nouw.com/ssandraaf
eschutz
eschutz,
hehe skönt att inte vara ensam 😋
nouw.com/eschutz