FEM SAKER OM MIG

Fem saker ni kanske inte visste om mig

Jag är som ett "kinderägg" - Enligt min käresta Viktor så har han alltid sagt att jag är som ett kinderägg "Brun på utsidan & blond på insidan & full av överraskningar". Det ligger nog en del sanning i detta trottsallt haha.

Jag är beroende av läsk - Det går inte en dag utan att jag dricker någon form av läsk, helst en iskall pepsimax men coca cola zero går också utmärkt. Jag har nog nästan alltid vart beroende av läsk. Minns så väl under mina tonår jag & min dåvarande bästis åkte alltid och köpte cola & daim. Fick verkligen ont i huvudet om vi inte drack cola varje dag, lite så är det nu med.

Jag måste krama en kudde - Sedan jag opererade bort blindtarmen 2012 kan jag inte sova utan att krama en kudde. Jag fick en liten kudde på sjukhuset som ja använde som stöd för att inte hamna helt på mage efter operationen. Jag kramade lixom om den där kudden & sen dess har jag alltid sovit med en kudde vid magen som ja kramar om, kan inte sova annars.

Bland det värsta jag vet är att kräkas - Passande att jag genomgått två graviditeter med ofantligt många spyor.. Jag kräks för att jag kräks. Kräks någon annan så kräks jag för att den personen kräks.. Alltså har mitt illamående o kräkningar under graviditeten blivit värre för att jag inte klarar av att jag själv kräks & kräks då dubbellt upp..

Jag drömmer fortfarande om ett yrke med bakning - Mitt roligaste jobb var de jag hade under sista året på gymnasiet & första tiden efter studenten. Jobb på ett cafe där vi bakade allt själva. Jag älskade att dagligen få baka & önskar att jag kan få jobba med det igen. På ett lite lyxigare sätt kanske på ett konditori eller så. Skulle vilja utbilda mig mer inom det. Hade jag valt gymnasium idag hade jag helt valt livsmedel inriktning mot konditori/bagare. Jag skulle ha gått hotell resturang men valde i sista stund mitt andra handsval sam/media vilket jag idag ångrar stort.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

OurLifePuzzle
OurLifePuzzle,
Kul lista! 😃
nouw.com/ourlifepuzzle