Fem saker ni kanske inte visste - Får panik av vatten

- Jag är väldigt mörkrädd, tänder aldrig lamporna på nätterna när jag är uppe just för att jag är så mörkrädd. Ni vet dom sekundrarna när man släcker en lampa och det är mörkt, innan ögonen vänjer sig vid mörkret igen & man inte ser någonting. Hatar det, så obehagligt.

- Jag älskar snabbmakaroner med bara aromat. Allts sååå gott!! Pasta överlag med bara aromat är gott! Men snabbmakaroner, aromat, i en djup skål & äta med sked MUMMS!

- Jag tycker egentligen inte att kaffe är gott men ”måste” ha en kopp varje morgon. Jag vet inte varför för det gör ingen effekt med koffeinet precis men antar att jag känner mig vuxen & en kopp morgonkaffe bara ska vara där. Det enda den gör är att sätta fart på magen, haha.

- Jag får panik av vatten. Att vistas på /vid vattnet kan ge mig panik på riktigt ! Jag har aldrig känt så här innan men detta har kommit efter jag skaffade barn. Jag ser bara att vi kommer drunkna när vi ex åker båt & vill därför bara av båten. När vi åkte färja i somras kunde jag inte fokusera på annat än vart livvästarna fanns och att det inte fanns tillräckligt många för spädbarn mot antalet spädbarn på båten. Även när jag gått promenad längs ån på en spång i parken jag alltid promenerat i får jag panik!! Senast var vid nyår, jag fick sånt tryck över bröstet svårt att andas & sprang tillslut av spången och fick stanna för att samla mig innan jag kunde gå hem igen. Kommer aldrig gå där mer igen.

- Jag älskar att kolla på & läsa om graviditeter & förlossningar. Långt innan jag ens blev gravid med Wiggo var detta ett stort intresse. Det är så häftigt, så mäktigt & så fantastiskt !

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer