Family first

Då så, Måndag morgon & dagen är kommen! Idag skrivs jag in på sjukhuset & skrivs inte ut förens jag är opererad & på bättringsvägen. Helgen gick fort även om gårdagen var väldigt lång. Jag har försökt hinna med så mycket familjetid som möjligt denna helg vilket är förståeligt efter som jag inte vet när jag kommer hem igen.

Minst en vecka blir jag kvar på sjikhusen så jag har packat två väskor, en större med alla kläder & hygienartiklar & en mindre för min dator så jag kan kolla på film & serier, det är ju besöksförbud överallt så jag kan ju inte ta emot besök eller så enkelt få in nya grejer till sjukhuset.

Igår tog vi en morgonpromenad till mina föräldrar, en lagom lång promenad ja dem bor ju bara på gatan ovanför oss. Wiggo stannade kvar medan vi gick hem & vilade. När Wiggo sedan kom hem åkte vi ut till barnens farmor & farfar & köpte med oss fika som vi fikade på ute.

Nu har jag nyss haft mysmorgon med Wiggo helt själv & nu vankas det frukost! Innan inskrivningen på sjukhuset ska vi hinna med Willes aningen sena 1 års kontroll på BVC.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229