Extremt Tålamodsprövande måndag

Godkväll

Vilken dag, på riktigt så är jag så slut, kanske mest mentalt. Igår var en produktiv dag jag hann med så mycket! Idsg har jag suttit fast i soffan. Idag har jag prövats som tvåbarnsmamma där båda mina killar velat ha min uppmärksamhet hela tiden, samtidigt. Wille tuttar musten ur mig & har velat amma konstant hela dagen. Det har nog max vart 15 minuter mellan varje amning om ens det, klockan var först 12:30 när jag fick i mig frukost, första stunden ja hann att få Wille nöjd nog att släppa mitt bröst. Samtidigt som Wiggo testat gränser, fått utbrott när jag skällt ifrån när han gjort något han inte får & vart gnällig stundvis då vi tagit hans nappar dagtid. Han får enbart ha napp när han ska sova & inte på dagen. Det har ändå gått över förväntan & det var en lycklig kille som kramade & pussade sina nappar innan jag nattade honom nu ikväll.

Dessa små stunder jag inte ammat har jag försökt ägna åt Wiggo, vi har lekt med tåg, målat, lekt med lera & kramats i massor. Han är så kärleksfull min stora kille & jag ser fram emot när amningen inte är lika intensiv så jag kan ägna mer tid åt Wiggo. När jag kan åka iväg längre stunder med bara Wiggo & göra något bara han & jag. Snart läggdags, jag längtar efter kudden & ber till gudarna att jag får sova ett par timmar. Vad har ni gjort idag?

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

amanddafelicia
amanddafelicia,
Vi har bara tagit det lugnt! Fått lite tvätt tvättad, städat, haft min syster med pojkvän på besök, ja en lugn dag har vi haft 😍
nouw.com/amanddafelicia
eschutz
eschutz,
Låter skönt 😊
nouw.com/eschutz
Jeenyrosen
Jeenyrosen,
Idag har jag städat bilarna och bakat 😊
nouw.com/jeenyrosen
eschutz
eschutz,
Åh städa bilen behöver vi med, den är sååå skitig både inne & ute..
nouw.com/eschutz