Ettårs presenter

I helgen firades vår älskade lilla men nu stora Willekille. Tänk att han har berikat oss med kärlek & bus i ett helt år. Tiden går så skrämmande fort! När jag får upp minnen från ett år tillbaka på en mini pluttig Wille värker det lite i min livmoder, den mysiga bebistiden. Men nej nej inga flera bebisar, den dörren är stängd & helt ärligt så är det nu livet verkligen börjar när han också blivit en liten person som utvecklas & växer för varje dag.

Vi tänkte först inte köpa något själva till Wille men jag kunde helt enkelt inte hålla mig. Han har visat så stort intresse för leksaksköket så av oss fick han lite nya tillbehör & mat som nu är utspridda i hela huset. Jag skojar inte, imorse när jag vaknade hittade jag en halv jordgubbe i min säng ?!

Han fick också endel kläder till att växa i vilket behövs för han växer så det knakar! Han har dessutom knappt fått egna kläder utan ärvt i stort sätt allt. Såklart fick han också lite med Pettson & Findus tema, bilen ni fick se tidigare & lite annat smått o gott. Han är nöjd & vi med såklart ! TACK!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Senaste nytt