Ett lokalt samarbete

I samarbete med Fyndlagret

I Lördags var jag på ett så spännande möte i en lokal butik här i Tranås som heter Fyndlagret. Det är en butik som verkligen har allt, Allt från lite kläder, leksaker, förvaring & husgeråd, sjukt fin inredning & en stor del som skiftar kring årstid & säsong. Jag kommer att framöver samarbeta med dem främst genom deras Instagram där jag kommer fota lite bilder varje månad på produkter vi tar hem & testar. Men detta samarbete kommer få sin del här u bloggen med.


Jag kommer främst rikta in mig på barnrelaterade delar av butiken & vill verkligen slå ett slag för deras nya avdelning utav barnböcker. Vi läser mycket här hemma & hittade flera nya favoriter bland böckerna. Lasse Majas detektivbyrå är en serie av böcker som vi brukar läsa på kvällarna med Wiggo, dessa böcker kostar 98:-/st på Fyndlagret vilket är billigare än på nätet. Även Mamma Mu böckerna är billigare på Fyndlagret med ett pris på 59:-

Läser ni mycket med era barn? Vad föredrar ni att läsa? Böcker likt Lasse Maja med kapitel eller som Mamma Mu, en lagom lång bok som går att läsa i ett svep?

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer