Ett brännande mammahjärta

Inatt vaknade Wiggo upp & var så så ledsen jag hörde knappt vad han sa men tillslut kunde vi somna om. När vi imorse myste i soffan frågade jag honom igen vad han var så ledsen över. Mitt mammahjärta brast när han med gråten i halsen säger att ingen vill vara hans kompis på dagis, ”ingen vill leka med mig”.. Jag kramade om honom hårt & torkade hans tårar. Det är nog en av de värsta saker man som förälder kan få gå igenom om ens barn känner sig utanför. Vi pratade länge om dagis och alla kompisar.

Vid lämningen gjorde jag en snabb lämning av Wille som även idag grät o skrek efter mamma men jag var tvungen att lägga fokus på Wiggo denna morgon. Vi gick upp till hans kompisar & jag följde honom till bilhörnan där hans fröken och tre kompisar satt. Wiggo har stort förtroende & tillit till denna fröken så jag satte mig ner i Wiggos höjd & förklarade hur Wiggo kände. Fröken vart förvånad för detta hade dem inte märkt av men tackade för att vi berättade situationen. Wiggo kramade om mig & jag gick..

Det kändes så brännande hårt i mammahjärtat. Jag vet inte alls om något har hänt som kanske fröknarna missat? Eller om Wiggo bara drömt detta..?! Hur som helst har jag fått uppdatering från fröken att allt gått bra o Wiggo har lekt med kompis hela förmiddagen.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Millasmat
Millasmat,
Så hemskt i mammahjärtat. Så skönt när man får uppdatering som är positiv.
nouw.com/millasmat