ENSAMSTÅENDE MED TVÅ BARN - HUR ORKAR MAN?

Godmorgon Tisdag

Tisdag morgon & jag känner mig helt fel i hela kroppen. Jag somnade sittandes efter vår amningsstund inatt & vaknade upp 1,5 timma senare sne som en banan, AJ ! Min rygg alltså den gör så ont & jag är så stel i nacken. Den enda som låg tryggt och skönt var Wille. Natten bjöd alltså på ett par uppvak jag fick även ta hand om att natta om båda barnen själv. Inte de att Viktor inte ville hjälpa till nejdå, det var Wiggo som vägrade verkligen vägrade att släppa in Viktor i hans rum. Han stod där & höll emot dörren o grät & skrek efter mamma så jag fick bara bita ihop & ta båda barnen själv. Hur orkar ni ensamstående ta hand om två ledsna barn samtidigt? dag in & dag ut? Cred till er alltså. Jag tycker det är svinjobbigt när båda barnen skriker efter mig samtidigt..

Wiggo ska straxt till jobbet höll jag på att skriva, dagis menar jag ju såklart! Jag ska bara hälla i mig en kopp kaffe & en smoothie & sedan klä på barnen såklart. Det är superfint väder ute idag så jag hoppas jag hinner med en promenad men först måste jag röja undan lite här hemma. Det händer allt för sällan att jag städar nu mera, jag hinner ju inte, återigen cred till er ensamstående!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Tina
,
Ja här är man ofrivilligt ensamstående med en dotter på 2,5år och en son på 1månad då maken/pappan plötsligt gick bort mitt under våran andra graviditet. Jag vet ej hur jag ska klara mig men det går la säkert...!
eschutz
eschutz,
💖💖💖💖 All styrka till dig !!
nouw.com/eschutz