En vardagsräddare

Inlägg i samarbete med Siemens

Min räddare varje morgon - en kopp kaffe ! Trotts att jag jobbat på café under gymnasietiden & efter studenten så började inte jag dricka kaffe före s jag fick barn, den där kicken av koffein man i början fick var magisk! Nu är jag mer eller mindre immun mot koffein, iallafall får jag inte någon kick av det men kaffet är mitt bränsle varje morgon ändå.

För ett tag sedan fick jag hem en magisk kaffemaskin från Siemens, som med små enkla tryck på touchmenyn kan skapa både en svart kopp kaffe så som en latte eller vad du nu önskar. Du kan enkelt ändra styrkan på ditt kaffe, vill du ha starkt och fyllig smak av kaffet så väljer du det eller en mildare smak av kaffe & kanske en skvätt skummad mjölk? Jag föredrar den svarta koppen kaffe, inget socker eller mjölk för mig! Hur vill du ha ditt kaffe?

Denna maskin är en hel automatisk kaffemaskin EQ.500 & kommer som jag nämnde ifrån Siemens. Du får en lyxig kopp kaffe varje gång med känslan av café kaffe, vardagslyx & vardagsräddaren som en småbarnsmamma med brutal trötthet när barnen vaknar före klockan 5.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Yasminegill
Yasminegill,

Siemens är ju bäst.

nouw.com/yasminegill