En uttorkad kropp

Klockan slog just 06, jag är allt annat är pigg & glad men jag är vaken iallafall. Natten här på sjukhuset har inte bjudit på någon skönhetssömn vill jag lova, nej nej! Jag har vaknat upp flera gånger i timman utav olika anledningar & hela natten känns som jag enbart har znoozat i fem minuters intervaller. Jag har just kissat för första gången sedan igår morse? Förstår ni hur uttorkad min kropp vart?! Två påsar dropp har jag hunnit få & kroppen har sugit åt sig ALLT för det var ynka en halv deciliter jag kissade ut.

Ett av alla uppvak inatt vid straxt innan 02 trodde jag att jag skulle falla ihop totalt fast att jag redan låg ner. Jag vaknade upp med smärta & sån frossa att svetten bara rann om mig samtidigt som jag hackade tänder. Allt var sjukt obehagligt, ja menar känslan av att ”jag kommer ramla ihop” fast att jag redan ligger ner var rätt störd. Jag fick iallafall ännu mer morfin som dämpade smärtan lite. Har tappat räkningen på antal injektioner rätt ut i blodet som jag fått senaste dygnet men de har behövts, ca 2h mellan som längst sedan bryter jag ihop för smärtan bryter igenom gör hårt, hur dom ska lösa hela smärtsituationen återstår att se senare under dagen för just nu inväntar jag min sjuktransport till Linköping.

Jag skulle ljuga om jag sa annat än att jag är nervös, mest nervös nu än alla andra gånger jag gjort gastroskopi. Nervös för att inte bli tagen på allvar inför nya läkare, nervös att allt ser mycket mycket värre ut nu än vad det gjorde för 1,5 vecka sedan. Jag vet heller inte vad som händer efteråt, vart jag blir fortsatt inlagd, när jag ens får träffa mina små killar igen. Det är mycket som snurrar just nu.. Önska mig lycka till helt enkelt jag behöver all pepp jag kan få !

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Beccxans
Beccxans,
Skickar en massa styrkekramar 💞
nouw.com/beccxans
Liza
,
Massa styrka till dig 💓