En usel nödlösning #momlife

Eter lunch begav vi oss ut hela familjen i kylan & solen för en promenad, rätt uppfriskande men kyligt. Wille i vagnen & Wiggo satt på sin ”motorcykel” som han säger att ståbrädan är. Min trötthet nu går nog att jämföra med Wiggos trötthet under vår promenad då han somnade sittandes på sin ”motorcykel” hur man kan somna så vet jag inte men jag skulle kunna somna ståendes just nu. Min energi är så fruktansvärt låg, så trött att jag vill gråta. Tryckte just i mig en bit choklad & har knäppt en pepsi max, en ganska usel nödlösning för att få upp energin. Min tanke just nu; blir jag piggare längre stund om jag äter upp hela chokladkakan ? Eller kommer min trötthet bli lika brutal snabbt igen ändå.

Denna trötthet, jag vet inte hur jag ska överleva & få bukt på den, ja menar jag sover så mycket det bara går med en tvååring & en nyfödd. Borde jag lära mig dricka kaffe på nytt igen & tvinga i mig en kanna kaffe varje morgon? Det var dock inte gott när jag testade på kaffet nu igen efter graviditeten men jag saknar koffeinet. Just nu lever jag på sockerkickarna istället. Kommer på mig själv hur jag går till skafferiet o letar efter något sött & smaska i mig när ögonlocken blir allt för tunga & huvudet bankar.

Jag antar att jag kommit in i mammalivet på riktigt när påsarna under ögonen är brutala & jag står & smygäter godis i skafferiet för att orka hela dagen med amning, gnälliga barn, blöjbyten & att få höra mitt ”namn” ropas tusentals gånger från en tvåårings ljuva stämma.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Millasmat
Millasmat,
Kan du inte få hjälp. Jag antar att det är en enorm omställning att ha två som vill/behöver uppmärksamhet.
nouw.com/millasmat
eschutz
eschutz,
Jag har ju haft sambon hemma hela helgen men oavsett så kan ja inte sova mer än vad jag redan gör. Jag vänjer mig kanske eller hittar in helt i nya rutiner med tiden.
nouw.com/eschutz
Nina
,
Vet du hur ditt järnvärde är? Skulle järntabletter kunna hjälpa dig något?
eschutz
eschutz,
Mitt järnvärde var förra veckan vid provtagningen 114 vilket är bättre än vad de vart på extremt länge. Hade lågt under hela graviditeten & fick aldrig upp värdet trotts massa järntabletter. Jag har legat kring 100 sedan jag blev gravid för första gången 2016. Har tagit sååå många prover för järnet men mina depåer anses ändå vara ”för bra” för att man ska göra något åt det, spelar ingen roll om jag trycker i mig järntabletter jag blir vara förstoppad 😬
nouw.com/eschutz
Millasmat
Millasmat,
Hur går det med inflammationen, kanske är det antibiotikan som är stark. Brukar ju påverka hur man mår. Även aptiten har jag förstått.
nouw.com/millasmat