EN UPPDATERING PÅ ER BEGÄRAN

Hur mår du? Mår du bra nu? Hur är det med magen? Vad säger läkarna? - Detta är frågor jag ofta får från er som följer mig, ni har hängt med på min sjukdomshistoria länge nog & jag känner mig nästan skyldig till att uppdatera er men har inte sagt något på länge, jag vill lixom inte förmedla massa negativa & tråkiga saker, jag är så less på allt som rör sjukvård & sjukhus men här kommer en liten uppdatering på er begäran om hur jag mår just nu.

Idag mår jag bra även om jag inte är fullt frisk. Jag har problem med min mage vilket jag fått acceptera att jag troligen alltid kommer att ha. Jag tror att mitt senaste magsår har läkt?! oklart då jag inte vill göra fler gastroskopier så kan ingen helt 100% veta. Däremot har jag en del ont ännu, allt i samband med mat & stress men framförallt mat vilket gjort att mitt intag av mat är ganska så litet vilket jag förstått syns på min kropp. Skrämmande nog har jag från första känningen våren 2019 tills idag rasat 21 kg i vikt, galet på riktigt.

Att jag började ett nytt jobb har hjälpt så enormt mycket på mitt mående, det psykiska hör ihop med en fysisk bra hälsa också & att jobba i vården var verkligen inte optimalt. Om två veckor ska jag tillbaka till sjukhuset för en CT buk röntgen, läkarna har fortfarande inte velat släppa tanken om en kronisk tarmsjukdom som kan ge mig dessa skov av smärtor & magsår, vi får helt enkelt se vad som händer & sker men i det hela så mår jag bra, så bra jag kan må under omständigheterna.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer