En svettig kamp av tårar

Efter vår härliga frukost imorse drog jag igång en kamp som snart blev en svettig kamp av skrik & tårar. Att ta på två barn ytterkläder för vinterväder är inte lätt, tvärt om så är det en svettig kamp. En kvart senare stod båda barnen o grät vid ytterdörren men fullt påklädda & redo för ett par timmar utomhus. Första stopp blev som jag nämnde på dagis för att mata hönsen & plocka ägg.

Vi lämnade av morfar hemma & mötte upp pappa Viktor som följde med oss på en promenad genom snön till lekparken. Vi blev dock inte så långvariga i parken då de var svinkallt & Wille fick för sig att åka med huvudet före ner för rutschkanan. Med Tårar som sprutade & en sprucken läpp så gick vi hemåt.

Eftermiddagen spenderade jag & Wiggo hos Belinda & Liam där grabbarna lekte så pass att som blev svettiga & helt slutkörda. Nu ligger vi här i soffan trötta men nöjda efter dagen. Två dagars jobb väntar nu innan helg & ledighet igen. Sedan ska de faktiskt bli skönt med fasta rutiner måndag - fredag med en riktig vardag igen. Nog för att röda dagar o ledighet är skönt men så intensivt allt blir, jag är ju en rutinmänniska ut i fingerspetsarna. Har ni haft en bra dag ? Längtar ni också efter vardagsrutiner igen?

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer