En spännande vecka !

Vi har haft en lugn & skön helg som alltid tar slut innan man själv hunnit blinka. I fredags lagade vi god mat, skålade in i förskott vad som komma skall & njöt av livet helt enkelt, så som en Fredag ska spenderas hemma i soffan med familjen.

I Lördags kom barnens farmor & hämtade grabbarna bus för ett dygn ute hos farmor & farfar. Där levde dem loppan medans vi tog en vandring i skogen & njöt av lugnet hemma. Till kvällen lagar jag entrecote hasselbackspotatis och egen rödvinssås som vart magiskt god!

Igår söndag förväntade jag mig en sovmorgon men vaknade av kramper i magen redan vid 7 & smög därför upp för att inte stora Viktor. Vi tog en lugn morgon i soffan innan vi åkte för att hämta hem barnen. Jag hade skickat med en påse bullar dagen innan & när vi kom ut hade Wiggo & farmor bakat chokladbollar också så vi blev bjudna på gofika innan vi tog med oss bröderna bus hem igen, trötta men glada såklart!

Nu har vi en spännande vecka framför oss, jobb dagis & allt där mellan. Ser fram emot denna vecka faktiskt. Nu ska jag ta mig en stor kopp kaffe & inventera kyl & frys för att kunna skriva veckans matsedel. Det är mitt bästa vardagstips- matsedel! Man kommer undan onödiga snabb handlingar där man handlar allt man är sugen på för stunden för man är så hungrig och man slipper den ständiga frågan ”vad ska vi äta ikväll” ..
tipsa mig däremot gärna om era bästa veckomaträtter!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer