En söndagstradition

Söndag, fjärde advent & det är dan före dan före dopparedagen. Helt sinnessjukt hur fort den här månaden har gått verkligen ! Igår gjorde vi stan precis som många andra var ute i sista stund med julklappar. Jag känner lite aldrig aldrig mer! & då var vi lixom på stan här där vi bor en relativt liten stad, hur mycket kaos är det inte i större städer? Hur överlever ni som bor i Stockholm ? Jag får typ fler magsår bara av att tänka på tempot, stressen allt som jag upplevt de gånger jag vart i Stockholm att det borde vara värre kring jul!

Igår hade jag annars en dålig dag, hade verkligen så ont. Jag låg mest i soffan & försökte hantera smärtorna, grät , mådde illa & var helt färdig. Jag testade att ta morfin till kvällen som jag fick av läkaren men eftersom jag vart uppe varje timma hela natten så vet ja inte om dem hjälpte mig så mycket, det kanske dämpade smärtan lite men inte så värst.

Idag är det dags för en ny Söndagstradition igen, skridskoåkning. Kanske att jag & Wille följer med idag inte för att åka skridskor men för att kolla på. Wiggo fick skridskor när han fyllde tre år & så har vi ju barnens farbror som är vaktmästare på Bredstorp så idag ska Wiggo få hjälpa till att spola isen. Vi ska också baka pepparkakor för det hade Nisse lämnat som uppdrag & det ska bli stora pepparkakor ! Vad gör ni idag ?

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer