EN SMÄRTA SOM INTE FINNS ?! - HAR JAG BLIVIT GALEN?

Imorse hade jag ett inbokat besök hos kvinnokliniken, något jag dragit på ett bra tag, ja menar att gå till gynekologen är inget man gör med glädje men eftersom mina smärtor vid tänkt ägglossning & mens är så brutala var jag tvungen att återigen ta tag i saken något jag nu i efterhand ångrar, det var helt i onödan.. Läkaren hittar inga fel & menar därför att de smärtor jag känner sitter i mitt huvud.. Jag blir så ledsen.. HUR kan man hitta på smärtor som får en att både kräkas & svimma? Varför ska det vara så svårt att bli tagen på allvar när man har problem som detta ?

Om jag hade fått nog av allt som rör sjukhus & sjukdommar innan har jag verkligen fått 120% nog av det nu, jag har helt enkelt blivit knäpp..?! Jag har tydligen inte ont.. Vet inte om jag ska skratta eller gråta kanske både och..

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

annaengborg
annaengborg,

Även om läkaren inte hittar något fel så är det väl ingen smärta du hittar på? 🙈 Jag menar det är ju liksom ingen nyhet att kvinnor mår skit, precis som du vid ägglossning och mens? 🙁 Även om inte läkaren hittat något så kan man ju tycka att det kanske finns något som lindrar smärtan. Jag vet inte 😅🙈 Tycker det va ett konstigt svar du fick 🙁❤️ förstår att du är trött på sjukhus vid det här laget.. ❤️❤️

nouw.com/annaengborg
eschutz
eschutz,
Nej alltså jag har svårt & förstå hur dessa smärtor kan sitta i huvudet när det är smärtor som får mig att både kräkas. svimma & ligga i fosterställning & få profylax andas igenom kramper.. Alvedon är som en droppe i havet, de enda som hjälper lite är morfin, men det vill dem inte skriva ut så lätt, "tur nog" har jag ju ett litet lager av morfin sen operationen & tiden innan den så jag kan ta vid dem värsta akuta tillfällena men det är ju inget jag kan ta när jag jobbar.. Det som annars svarar bra mot grov mensvärk är ju inflamationsdämpande som naproxen osv men det är ett NSAID klassade läkemedel som är kända att ge magsår & dessa läkemedel är strängt förbjudna för mig, jag vill ju inte ha en ny omgång av magsår.. Har dock sett nu avvikande provsvar från de ja lämnade som kan tyda på att de är något fel med sköldkörteln ..
nouw.com/eschutz