En pirrig femåring!

Godmorgon Torsdag ! Idag är det ingen vanlig dag utan min stora kille blir hela fem år idag ! morgonen startade extra tidigt idag först ut var Wille som vid 03 inte ville sova mer & grät hysteriskt. Bara för att jag inte orkade ligga i hans lilla säng fick han komma med in till oss & somnade tur nog om tillsammans med mamma & pappa. Straxt efter fyra precis när jag lyckats somna om vaknade Wiggo & gick på pottan. Efter det hörde jag honom ligga & prata, knacka i väggen mellan våra sovrum & bara väntade ivrigt på att vi skulle komma & sjunga för honom.

Vår skönsång struntade han helt i utan slet upp alla paket med leksaker han önskat sig, en skateboard, en traktor med släp för att dra maskiner. Såklart hade pappa Viktor shoppat loss & köpt en grävmaskin & hjullastare som passade för maskinsläpet. Han fick också två böcker som han kan lära sig att skriva i, böckerna går att använda om o om igen då man använder en speciell penna som det bara är att torka bort. Kan verkligen rekommendera dessa böcker om ni har barn i åldern 5 & uppåt som vill lära sig skriva.

Igår började vi baka till helgens kalas & ikväll har Wiggo bestämt att vi ska ha tacokväll men först en dag på förskolan & jobb för mig!

 xoxoEllen

Gillar

Senaste nytt