En perfekt familjesöndag

Våra planer om att grilla korv vart inte riktigt som planerat. Först så startade inte bilen så vi fick ringa efter barnens farmor som kom & hämtade oss istället. Sedan var det helt slut på korvbröd i affären, många som grillar korv i dessa tider helt enkelt, ja så vi fick snabbt tänka om & grilla hamburgare istället. Barnen tröttnade innan vi hunnit börja grilla våra burgare så dom fick snabbt grilla några varmkorvar & sedan gå in & leka med farfar. Men annars så vart det lyckat med grillning idag med, ser däremot fram mot nästa grillning som blir mer matlagning nästa helg.


I eftermiddags när Wille vilade tog jag en powernap också vilket aldrig händer annars men jag vart så galet trött att jag bara stupade i säng i 40 minuter, ack så skönt! Efter lite vila bakade vi en sockerkaka & straxt efter att den vart klar bakade jag pizza med mina små bagare. Sån lugnt & skön söndag mer kvallitetstid med familjen är så värt! Älskar dessa dagar !

Nu laddar vi om på nytt inför ännu en vecka av vardag. Mest försöker jag ladda upp inför ännu en 4 års kontroll på bvc. Det har inte alls gått hittills, Wiggo blir helt annorlunda på bvc & kan varje prata , lyssna eller göra något. Önska mig lycka till! Går det inte denna gång kommer vi högst troligen bli skickade till barnläkaren i Eksjö.. & nej det lär inte gå lättare där. Bestämda fyraåringar är inget att leka med haha!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer