En Onsdag klockan 05:15

Straxt efter 05 imorse vaknar jag av Willes ljuva stämma & babbel i babyvakten, hur kan man vakna så pigg & på strålande humör klockan 05?! Helt obegripligt i mitt morgontrötta huvud. Jag har aldrig vart någon morgonmänniska & har verkligen inte lärt mig det heller trotts snart fyra år som mamma med morgonpigga barn haha. Men när Viktors klocka straxt där efter ringde var det bara att pallra sig upp, jag möttes av ett "Åh wow mamma" när jag öppnade Willes dörr var ändå lite lättande, tur någon vaknar pigg & glad i denna familj.

När vi rullade in på dagisparkeringen vid 07 var barnen så taggade på att äntligen få leka med sina kompisar att dem bara rusade in. Inga ledsna miner, det tackar jag verkligen för. Jag var beredd på kaos, skrik & tårar efter att dem vart hemma i 1,5 vecka. Jag styrde mot jobbet & körde ett kort pass, känns så sjukt att jobba så kort men det gick fort.
Jag hade ca 1,5h innan jag skulle hämta barnen igen så jag tog mig en skön promenad i höstsolen.

Tiderna är ju lite knas nu men vi har försökt se tiderna till barnens bästa så dem fick stanna & äta lunch på dagis idag. Tur det för det var en måltid dom alltid äter som hästar: fisk i ugn med potatismos. Jag måste verkligen lära mig laga fisk, iallafall åt barnen. Nu är mina gullegrisar hemma, Wille vilar & jag ska mysa med Wiggo i soffan framför Disney+ & äta chokladbollar som vi bakade igår.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer