EN NY KOSTPLAN

För fyra & en halv månad sedan knappt ens det så opererades jag, tiden går fort men samtidigt fyra månader är ingenting för den stora operation som jag genomgick. Att jag mått riktigt dåligt senaste tiden har nog ingen lyckats undvika. Min kropp är i sån extrem obalans eftersom jag spyr upp 90% av all mat jag får i mig har jag bokstavligen rasat i vikt. Idag hade jag ett samtal med min dietist & tillsammans kom vi fram till det att jag måste backa tillbaka till ruta ett när det gäller mat. Det är lixom sista chansen nu att försöka lyckas med näring hemma innan jag hamnar på sjukhuset igen.


Så min nya kostplan är helt enkelt att äta minimala små barnportioner utan flytande föda utan bitar. Hur tråkigt det än låter så är det ett ont måste. Läkarna säger TID, ge det mera tid & tålamod så kommer kroppen läka. Även om det kan vara månader bort innan jag kan må helt hundra igen & känna mig frisk så tror dom att allt som krävs är tid. Nu testar vi en ny kostplan, nya mediciner & siktar mot att jag ska bli frisk innan jag fyller 27.

Jag vill inte hamna här igen.. April 2020 var min värsta månad någonsin.. Jag har aldrig haft såna smärtor eller sån dödsångest som jag hade där & då. Låt mig för en gång skull bli frisk & må bra !

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer